Topla atmosfera. Svaki dan.

Interijer Frizerskog Salona Day
 

O meni

Silvija - naša ljupka vlasnica salona

Bok, kako ide ona poslovica? Svaki cigo svoga konja hvali. Ja neću...previše. Ja sam Silvija i obožavam svoj posao jer je kreativan, maštovit, izazovan i pun pozitivne energije. U proteklih dvadesetak godina rada, nekoliko desetaka seminara, stekla sam znanje i iskustvo koje se trudim svakodnevno koristiti u radu sa Vama. Vaše različite želje i ukuse pokušavam zadovoljiti najbolje što mogu. Vaša sreća i zadovoljstvo moje su ostvarenje snova. Dođite, uvjerite se u profesionalnost i uživajte u toplom ambijentu.

O salonu

Frizerski salon Day je spoj mašte, profesionalnosti, sreće i kreativnosti.

Proizvodi

Koristim što prirodnije materijale zbog Vas i zbog nas. Sve boje i izbjeljivači su bez amonijaka i PPD-a jer ipak kroz kožu sve ulazi u krvotok.

Usluge

Šišanje, bojanje, pramenovi, frizure, ekstenzije, piling, parafinska kupka, rekonstrukcija, ravnanje kose, detoksifikacija tijemena, botox za kosu, trajno lakiranje noktiju.

PHYSIA COLORE

Nježna krema za bojenje bez amonijaka, obogaćena esencijalnim uljima (limun, mandarina, grejp) te suncokretovim i karita uljem. Sadrži polimere koji prekriva kosu laganom ovojnicom koja reflektira svjetlost čime se postiže sjaj i podatna boja kose.

MILD COLOUR {SELECTIVE}

Delikatna krema za trajno bojanje kose bez amonijaka obogaćena bjelančevinama pamuka i pšeničnih klica, agranovog ulja i ulja jojobe te ekstraktima aloe vere i kamilice.

MILD BLOND {SELECTIVE}

Prah za bjeljenje kose bez amonijaka sa bjelančevinama svile i ekstraktom lavande i kamilice.

BOTOX ZA KOSU

Namjenjen je za dubinsko oštećenu kosu. Trenutno obnavlja vlas u srži vlakna i djeluje do 10 pranja kose. Nakon tretmana kosa je svilenkasta i ima veliki sjaj.

TRAJNI LAK ZA NOKTE ALESSANDRO - LAC SENSATION

Visoko kvalitetan lak koji nokte čini jakim i otpornim. Traje tri tjedna i duže. Ima visoki sjaj i ne ljušti se.

Plaćanje

Osim gotovine primamo i Master, Maestro, Visa i Amex kartice

Plaćanje svim poznatijim karticama - AMEX, MAESTRO, MASTER i VISA.